Fröccs

interaktív lélekbúvárkodás

Szeptember 25-ei előadásunk témája: Mikor mondasz nemet?

Nélküled összeomlik a család? A barátaid kizárólag rád számíthatnak? Képtelenség kibújni a munkahelyi elvárások alól? Attól félsz, hogy ha nemet mondasz, felhúzod a főnököd, megbántod az anyádat, konfrontálódsz a kollégáiddal és kiábrándítod a barátnődet? Vagy épp csak nem szeretnéd életed lehetőségét elszalasztani?

Szeptember 25-én a NEMet mondásról játszunk. Ugye eljössz akkor is, ha nem érsz rá? Na, léciléciléciiiiii… Ha most is, mint mindig, csípőből nemet mondtál, akkor is várunk. Egy este a NEMet mondani nem tudókról és a notórius NEMet mondókról.

Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

 

Nézz bele

 

Olvass bele

Design & stratégia: www.cyberdurer.hu