Kelt: 2016. április 21st, csütörtök Szerző: Momentán Társulat Kategória: Blog Cimkék: .

Tudtátok, hogy Bódy Gergőt májustól október végéig elveszítjük a hétvégekre? Hogy kedd délelőtti előadásunk soha nem lesz vele? Hogy váratlan, Momentántól független helyszíneken és rendezvényeken bukkanhat fel?

Akik böngészték már a weblapunkat és beleolvastak a társulati tagok bemutatkozásaiba, azoknak biztosan feltűnt, hogy Momentánosaink milyen kreatív, több lábon is álló élőlények. Bár a Momentán az origó, és a közös metszéspont az életükben, de napjaikat nem csak az impró tölti ki. Bódy Gergő is gyakran megkapja a kérdést, hogy akkor ő most mi mindennel foglakozik.

1. A Momentán állandó műsorvezetője: ismerhetitek a RögvEstjeink kalauzaként, Fröccsök lélekbúváraként, a Főhősök riportereként, Nulladik Órák ébresztőórájaként. A Fiúk Kettenben pedig kiélheti az imprójátékos vágyait, az előadás szereplőjeként. Mindez rengeteg időt, felkészülést igénylő feladat…

2. De ha van egy kis szabadideje, akkor az Impróban tesz-vesz, festeget, javítgat, szépítget. Sokunk legnagyobb örömére. Az általa választott kanapékon várjátok az előadást, neki köszönhetitek a pedánsan sorakozó székeinket. Micsoda szépérzék és ízlés!

3. Négy éve a kedd délelőttjeit a Klubrádióban tölti, ahol az ÖTÖS című magazinműsor egyik műsorvezetője. Ha szeretnétek egy szeletet kapni abból, mi minden érdekli Gerit, akkor tekerjetek 10:00-kor a csatornára.

4. Sok Momentán néző lepődött már meg, mikor egy Momentántól független rendezvényen Gergő fogadta őket házigazdaként, sőt egy jó kis csapatépítő keretében még meg is mozgatta az egész társaságot. Extra, ha ezt spanyol nyelven konferálja végig! Házasulni készülő szerelmespároknak pedig gyakran felcsillan a szeme, mikor kiderül, hogy Gergő profi vőfély és ceremóniamester.

És miért született Gergőről ez a kedves, kicsit ömlengős kitekintés a sokoldalúságáról? Mert már most hiányzik nekünk! Április közepén elhagyott minket, és bizony május elejéig kénytelenek vagyunk nélküle lehozni a mindennapokat. Szerintetek hová tűnt el Gergő?
Legkésőbb a május 10-ei Fiúk Ketten előadás előtt megtudhatjátok!
Várunk benneteket, addig is tippelni ér!

Jegyvásárlás: www.momentantarsulat.hu/jegyvasarlas

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu