Kelt: 2016. január 18th, hétfő Szerző: Momentán Társulat Kategória: Blog Cimkék: , , ,.

Most szóljunk azokról, akik nélkül a Momentán élete nem lenne ennyire könnyed, jó és örömteli. S hogy kik ők? Kicsiny, de ütőképes stábunk.

Talán az évkezdet a legjobb pillanat arra, hogy bemutassuk nektek azokat, akikkel néha, egy-egy jegyvásárlásnál, a büfében vagy éppen előadás előtt találkozhattok. Akik minden nap szívük, tudásuk legjavát teszik abba, hogy társulatunk önfeledten imprózhasson nektek. Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk most őket bemutatni, hiszen mindaz, ami mi vagyunk, annak ők is részesei és mozgatórugói.

Gyorgyevics Lóránt – az Impró sheriffje, éhezők és szomjazók büfés megmentője. Ha bármit szeretnél az Impróban megrendezni, őt biztosan nem kerülheted meg. Sportmániás. Élete legnagyobb szenvedélye a hegymászás. Ha nem mehet a hegyre, akkor megy a terembe (és senkinek nem az idegeire) mászni. Néhány hónapja cicatulajdonos. És írtó büszke.

Kéri Julianna – a Momentán pénzügyi munkatársa, az örök kiegyensúlyozottság maga, precíz és őszinte. Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte, a Momentán az első munkahelye. Imádja szülővárosát, Szombathelyet, az egyik legfőbb értéknek családját tartja. Ha egészséges ételekkel, receptekkel kapcsolatos kérdésed van, vagy csak egy kedves szóra vágysz, nála mindig jó helyen jársz.

Kiss Gyöngyvér – a Momentán operatív vezetője, a kicsiny, de ütőképes stáb irányítója, a társulat anyukája. Legyen szó felújításról, sajtócikkről, marketingről, pénzügyi tervezésről vagy évadtervről – Gyöngyvér mindent megold. Fenntarthatósági élharcos, civil ügyek elkötelezett munkatársa. Élete legnagyobb büszkeségének kislányát, Lujzit tartja.

Rosta Sára – a Momentán produkciós munkatársa. Piciny termete megtévesztő, hiszen szervezőkészsége és munkabírása óriási. Ha jegyet szeretnél venni vagy bónt cserélni, esetleg külsős előadásra kívánod a társulatot meghívni, akkor bizonyára nála kötsz ki. Gyakran és szívesen áll be önkéntesnek, szereti megmenteni a világot. A Momentán mosoly-díjasa, Olgi kutya gazdija.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu