Kelt: 2017. június 21st, szerda Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , , , , ,.

Ahogy az impróelőadások, mi is folyamatosan változunk és kísérletezünk, így idén is készülünk nektek újdonságokkal, amelyek premierjét éppen a kapolcsi tíznapos impródömpingre időzítettük. Filmes előadás, ismert színészekkel közös duó, Impró Maraton, improvizált szappanopera, iskolaszínház: minden, mi szem szájnak ingere.

Olyan új és izgalmas impróformákkal várunk titeket, hogy azt kár kihagyni. Itt lesz például a filmes műfajokból inspirálódó rögtönzött előadásunk, a Rendezői Változat, amelyben az első jelenetek alapján ti választhatjátok ki, hogy melyik sztorit néznétek tovább a legszívesebben. Aztán a tavalyi siker után újra játszunk nektek egy interaktív improvizációs szappanoperát, az Éjjel-nappal Momentánt, amelynek egyes részeit minden nap 15.00-kor láthatjátok a kapolcsi főhadiszállásunkon.

Jön a Lev & Te, amiben Molnár Levi minden alkalommal egy ismert színésszel imprózik együtt a színpadon. A debütáló előadáson nem más lesz a partnere, mint Nagy Zsolt, az Örkény Színház tagja, és kiderül, mi történik, ha egy profi színész és egy profi imprós kerül együtt a színpadra. Iskolaszínházat Jócó bácsival, a tetovált töritanárral csinálunk nektek, amelyben együtt imprózunk vele a tipikus iskolai helyzetekre. Az Impró Maratonon pedig négy órán keresztül zúg majd az impró, csendül a csengő, váltja a játékot a játék. Dalra fakadunk, rímekben beszélünk vagy eljátszunk egy első randit: minden a ti ötleteiteken múlik.

Éjjel-nappal Momentán – július 22-30., 15.00
Impró Maraton – július 22., 18.00 – 22.00
Iskolaszínház Jocó bácsival és a Momentánnal – július 25., 16.30
Rendezői Változat – július 27., 21.00
Lev & Te – július 29., 16.30

Jegyek megvásárolhatók:
http://tixa.hu/muveszetekvolgye

Egy hozzászólás tartozik ide “Új! Új! Új! – frissen és ropogósan a Momentán műhelyéből”

Évajúlius 28th, 2017 at 14:20

Úgy látszik mi rossz napot választottunk kapolcsi kirándulásra.Július 27-én egyetlen gyermekprogram sem volt, belépőt kellett fizetnünk azért, hogy a zsibvásárt nézegessük, (ezért nem mentünk volna),és a körülkerített tarlón parkolási díjat is kellett fizetni. Öten vagyunk a családban, Balatonon nyaralunk,mivel rossz idő volt gondoltuk csinálunk a gyerekeknek programot. megbántuk mi is, meg a pénztárcánk is.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu