Kelt: 2017. január 20th, péntek Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: .

A novemberi előadás sikerén felbuzdulva január 28-án újra iskolai szituációkra imprózik a Momentán Balatoni Józseffel, a tetkós töritanárral és Pólus Enikő mentálhigiénés szakemberrel. Ha iskolás korú gyereked van, azért, ha te magad iskolás vagy, azért, ha pedagógus vagy vagy csak szimplán sok időt töltesz gyerekek közelében, hát azért van ott a helyed a Kossuth Klubban.

Az improvizált jelenetek könnyedsége a legnehezebb témát is fellazítja és befogadhatóvá teszi. Miért ne lehetne szórakozva tanulni magunkról és élethelyzeteinkről? Különösen akkor, ha olyan fontos és mindennapokat meghatározó dolgokról van szó, mint a gyerekeink és az iskolai szituációk. Be kell vallanunk magunknak, hogy az, amikor mi diákként vettünk részt az iskolai helyzetekben, az nagyon régen volt, és hogy a gyerekeknek akár olyan problémáik is lehetnek, amikkel nekünk soha nem is kellett megküzdenünk.

Ha kíváncsi vagy a gyerekek mindennapi problémáira, vagy arra, mi a szülő, a pedagógus és a diák feladata, ha szeretnéd tudni, hogyan tudsz javítani a gyerekkel vagy a pedagógussal/szülőkkel való kommunikáción, ha régóta keresed, hogyan lehet hatékonyabb együttműködést elérni ezekben a kapcsolatokban, akkor ITT vehetsz jegyet az eseményre, ahol néhány hasznos tanács mellett a nevetés is garantált.

Van kedved ehhez a szombati különórához?

Mi ki nem hagynánk!

Videó: https://www.facebook.com/felelosszulokiskolaja/videos/?ref=page_internal

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu