Kelt: 2017. január 20th, péntek Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , ,.

Egy EEG-géppel az agy idegsejtjei által kibocsátott elektromos jeleket vizsgálják. A Csoda Pont – Pont Egy Csoda Alapítvány egy ilyen gépre gyűjtött, amiben mi is segítettünk nekik egy RögvEsttel.

Január 7-én a Larus Étteremben szép számmal jelentek meg azok, akik fontosnak gondolták adakozni a Bókay Gyermekklinika intenzív osztályának egy életmentő gépre. A pénz össze is jött, és büszkék vagyunk arra, hogy ebben mi is a gyerekek segítségére lehettünk.

Az improvizáció egyre népszerűbb műfaj, és nagy öröm, ha olyan vállalásoknak is része lehet, amelyek ilyen szép célt szolgálnak. A Momentán Társulat hisz abban, hogy az improvizáció alapeszméinek – az elfogadásnak, a kapcsolódásnak, az összefogásnak, a közös teremtésnek – társadalomformáló szerepe lehet, éppen ezért a vegytiszta szórakoztatás mellett a társadalmi ügyek felkarolását is küldetésünknek tartjuk.

A Csoda Pont – Pont Egy Csoda Alapítvány egy kicsi, de annál lelkesebb csapat, céljuk, hogy hátrányos helyzetű gyermekek, rászorulók, látássérültek életébe vigyenek egy kis örömöt, valamint felkutassák azokat, akiknek szükségük van támaszra, támogatásra.

Ha kíváncsi vagy, milyen projektekben vesznek részt, ha te is szívesen segítenél, ajánljuk a honlapjukat és a Facebook-oldalukat.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu