Kelt: 2017. június 13th, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , , , ,.

Két férfi, két nő. Ismerkedés. Szerelem. Lopva ejtett pillantások vagy évek óta tartó boldogság. Tapogatózás vagy ismerős biztonságérzés. Titkok vagy tetszeni vágyás. Felfedezés. A férfi a férfit. A nő a nőt. Budapest Pride, július 6., Impró – kreatív töltőállomás.

A Momentán bázisán már két éve játsszuk sikerrel a Fiúk Ketten című előadást, amelyben két férfi kapcsolatáról imprózunk. Július 6-án vendégünk lesz a Grund Színház Hazaviszlek című előadása is, amely két nő megismerkedésének és szerelmének történetét tárja elénk improvizált jelenetekben. Egy este, két előadás, nyitott légkör, szerelem, spontaneitás. Kell ennél több? Ja, igen: mindez a Budapest Pride programsorozatának keretében.

19.00
Hazaviszlek

Két nő érkezik egyikük lakására egy kellemes vacsora után. Kinyitnak egy üveg bort, csevegnek, és nagyon kíváncsiak: leginkább egymásra. Az előadást játszó színészeknek éppolyan új a helyzet, mint a karaktereknek, nem tudják, hogy mi a történetük, és hogy hová halad a kapcsolatuk, a közönség előtt fedezik fel, hogy van-e és lesz-e köztük bármi. Néhol felvillan egy-egy kép a múltjukból és a jövőjükből, amitől egyre inkább megismerjük őket. Szerelem, szexualitás, ítélkezés, felelősség, hit. Két nő kapcsolatán keresztül.

Játsszák:
Palkovits Nóra
Boncsér Sára

21.00
Fiúk Ketten

Két férfi története, akik együtt élnek, szeretik egymást. Átlagos hétköznap estének néznek elébe, de a nézők ötletei alapján valami próbára teszi a párkapcsolatukat, így az este hirtelen különlegessé válik. Hogy félelmek, vágyak, titkok vagy szándékok határozzák-e meg a pár estéjét, az csak a nézőkön múlik, az pedig, hogy hogyan küzdenek meg mindezzel, az a színészeken. És hogy mi lesz a vége? Az impróban – csakúgy, mint a párkapcsolatokban – bármi megtörténhet.

Játsszák:
Bódy Gergő
Rada Bálint

Benéznétek hozzájuk? Hazaviszlekre ITT, a Fiúk kettenre ITT tudtok jegyeket venni.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu