Kelt: 2017. október 12th, csütörtök Szerző: Vendeg Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

Iskolás gyermeked van, és nehezen megy vele a kommunikáció? Szeretnéd megérteni, hogy mi zajlik a gyermek, a tanár vagy éppen egy szülő lelkében? Akadt már problémád iskolai helyzetekben, és kíváncsi vagy, hogyan lehet őket hatékonyan kezelni? Beszélgessünk nevetve ezekről a kérdésekről a Momentánnal és Jocó bácsival! Mikor? November 4-én, szombaton, 10-kor a K11 Művészeti és Kulturális Központban.

Az improvizált jelenetek könnyedsége a legnehezebb témát is fellazítja és befogadhatóvá teszi. Miért ne lehetne szórakozva tanulni magunkról és élethelyzeteinkről? Különösen akkor, ha olyan fontos és mindennapokat meghatározó dolgokról van szó, mint a gyerekeink és az iskolai szituációk.

Ha kíváncsi vagy a gyerekek mindennapi problémáira, vagy más oldalról is megvizsgálnád a szülő, a pedagógus és a diákok döntéseinek mozgatóit, ha szeretnéd tudni, hogyan tudsz javítani a gyerekkel vagy a pedagógussal/szülőkkel való kommunikáción, akkor ITT vehetsz jegyet az eseményre, ahol néhány hasznos tanács mellett a nevetés is garantált.

Az inspirációt ti, Balatoni József, a szupermenő tetkós töritanár, Pólus Enikő, mentálhigiénés szakember és a diákok képviselője, Balogh Lali adják.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu