Kelt: 2017. május 23rd, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

Bódy Gergő kérdez, Steiner Kristóf válaszol, a Momentán pedig az ő életével játszik június 13-án az Impróban. Érdekel Kristóf olyan oldala is, amit a médiában eddig nem láthattál? Van kérdésed, amit régóta fel szeretnél tenni neki? Megnéznéd, hogyan inspirál minket az impróban az első iskolai napja, vagy az, amikor szakított a szerelmével, esetleg a legnagyobb munkahelyi konfliktusa? Akkor nálunk a helyed!

Mi mindig nagyon izgatottak vagyunk, amikor egy új főhőssel játszunk együtt. Vajon hogyan fog viselkedni? Olyan lesz, amilyennek elképzeljük? Vagy egészen más? Mit szól majd az improvizált jelenetekhez? Aztán mindig rájövünk, hogy egy jó beszélgetés és az impró mindenkit megnyit: így játszottunk például arról, amikor Pásztor Anna kamaszként lelépett otthonról, belecsöppentünk egy családi ebédbe Mácsai Páléknál és megtudhattuk, milyen Lakatos Márk, amikor sértődötten felveszi a XIV. Lajos arcot.

Ezúttal Steiner Kristófot látjuk vendégül, aki hosszú ideig vezetett műsort a Viva tévén, dolgozott színészként Básti Julival, sőt, filmesként Szabó Istvánnal is. Jelenleg Tel Avivban él, és az írás teszi ki az életét: filmkritikákat, blogot és könyveket is ír, mindemellett pedig 2008 óta vegán életmódot folytat és lelkesen hirdeti is ezt receptekkel, gasztroszereplésekkel.

Történetek, gondolatok, drámák és örömök, titkok és vágyak Kristóftól, impró és nevetés tőlünk. Jössz?

Jegyeket ITT tudtok váltani.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu