Kelt: 2017. szeptember 19th, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , , , ,.

Megtartottuk évadnyitó művészeti megbeszélésünket, ami nagyon hivatalosan hangzik, és a témáink komolyak is voltak, de a hangulat hamisítatlanul Momentánosra sikerült Harsányi Bencééknél, ahol összegyűlt a csapat. Évadra fel!

8+2 előadás

Továbbra is műsoron marad az előző évben megszokott nyolc előadásunk:
a RögvEst, amiben pörgős, szórakoztató jeleneteket imprózunk nektek
a Mozaik, ahol a legkülönbözőbb jelenetek váratlanul összefonódnak,
a Fröccs, az interaktív lélekbúvárkodás F. Várkonyi Zsuzsával,
a Fiúk Ketten, amiben Bódy Gergő és Rada Bálint egy meleg párkapcsolatra impróznak,
a re:Verze, zenei improvizációs előadásunk Pirisi Lacival és Szőke Szandrával,
a Nulladik Óra, reggel 7-kor kezdődő előadásunk azoknak, akik szeretnék nevetve indítani a napot,
a Főhős, amelyben mindig egy híres közéleti személyiség életéről játszunk,
és a Budapest Improv Show, angol nyelvű pörgős szórakoztató előadásunk.

És jön két újdonság is:
a Rendezők Viadala filmes műfajokból táplálkozó előadás, amelyben a nézők dönthetik el, hogy melyik Momentán-tag által rendezett filmet nézik végig,
a Lev & Te pedig Molnár Levente kétszemélyes előadása, amelyet mindig egy ismert színésszel közösen játszik majd.

Imprózzatok velünk!

Izgalmas újításokat hoz az ősz a tréningjeinken. Szeptember végén indul az első kifejezetten 55 éven felülieknek szóló csoportunk, mert hiszünk benne, hogy a játékosság és a kreativitás nem az életkortól függ. Éppen ezért gondolunk a kicsikre is, akiknek őszi gyerek imprótábort szervezünk. A nyitott tréningjeinken és kurzusainkon a megszokott mederben folyik majd a munka. A hétfő és a szerda este a heti csoportoké és az ImpróKlubé lesz, ahol Molnár Levi, Kiskovács Attila, Várady Zsuzsi és a juniorok, Montvai Saci, Penke Bence és Kovács Kata adják át a tudásukat az arra szomjazóknak. És hétvégi workshopokat is tart az érdeklődőknek Kiskovács Attila és Harsányi Bence.

Műhelytitkok: mentorrendszer és mozgástréning a társulatnak

Bár az improvizáció játék és kacagás a színpadon, egy-egy előadást komoly felkészülés és tréningidőszak előz meg. Idén testileg is megújulunk, és a verbális erősségek mellett a non-verbálisakat is hadba állítjuk. A heti szokásos tréningünk mellett így plusz egy mozgásimprovizációs alkalmat is bevezetünk, amit régi jó barátunk és kollégánk, Elek Ányos tart majd a társulatnak. Emellett új mentorrendszert is kialakítunk: a társulaton belül mindenkinek lesz egy segítője, akivel meg tudja osztani az aggályait vagy az ötleteit, így tudjuk egymás játékát még hatékonyabban fejleszteni.

Öröm, könnyedség és impró minden mennyiségben

Bár jó pár újdonsággal készülünk, a hangulat mit sem változik a tavalyihoz képest. Ugyanolyan lelkesen és ugyanolyan nagy örömmel várunk benneteket minden előadásunkra! Gyertek, alakítsátok velünk az évadot! Már nagyon várjuk azt az energiát és azt az ötletarzenált, amit estéről estére elhoztok nekünk az Ó utcába!

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu