Kelt: 2017. május 2nd, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

Gondoltál már arra, mi jár egy író fejében? Hogy mivel foglalkozik egészen konkrétan egy könyvkiadó? Vagy hogy mit is takar az, hogy valaki kommunikációs szakember? Nem akárkitől, hanem magától Nyáry Krisztiántól, a Líra Könyv kreatív igazgatójától tudhatod meg mindezt, ha eljössz május 21-én vasárnap az Impróba. A Főhős válaszol, mi eljátsszuk. Jössz?

Főhős című előadásunkra minden alkalommal meghívunk egy ismert közéleti szereplőt, akinek az életével játszunk. Na jó, inkább vele, róla, neki és persze nektek játszunk, viszont inspirációnak azokat a történeteket, gondolatokat, drámákat és örömöket, titkokat, vágyakat használjuk, amelyeket egy interjúban megoszt velünk a vendégünk.

Ezúttal a sokoldalú Nyáry Krisztiánt hívtuk meg, aki kommunikációs szakember, könyvkiadó, író és irodalomtörténész is egyben. Olvastad az Így szerettek ők, az Igazi hősök – 33 magyar vagy a Festői szerelmek című könyveit? Érdekelnek a könyvkiadás kulisszatitkai? Régóta meg szeretnél kérdezni valamit Nyáry Krisztiántól? Akkor május 21-én az Impróban a helyed, ahol egy vidám, szórakoztató előadáson bármi megtörténhet!

Jegyeket ITT tudsz váltani.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu