Kelt: 2016. december 15th, csütörtök Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , , ,.

Élmény, játék, önismeret, szórakozás, barátok. A legnagyobb örömmel ajánljuk tréningeinket, akár karácsonyi ajándéknak is. Próbáltad már?

„Imprózni csodálatos! Ezt minden túlzás nélkül állíthatom. Olyan kapuk nyílnak ki általa, amikről sosem gondoltam, hogy kinyílhatnak és olyanok is, amelyeknek a létezéséről sem tudtam.” Ezt az idézetet nem mi találtuk ki, hanem egyik tanítványunk, Nikolett írta nekünk, aki részt vett Molnár Levente és Tóth Barna 8 hónapos imprókurzusán, és azóta sem tud lejönni a szerről, szerdánként az ImpróKlubban játszik együtt a többiekkel.

Az előadásokra szóló Momentán:bón mellett már kapható az Impróban a kurzusainkra szóló ajándékkártya is! Játszani öröm, magunkat megismerni élmény, és közben szabad szemmel is jól láthatóan észrevenni, mennyit fejlődtünk: egyenesen katartikus. Kurzuskínálatunk változatos, így mindenki kiválaszthatja azt a formát, ami neki a leginkább fekszik. Heti rendszerességgel tanulnál? Inkább készségfejlesztésre használnád az imprót? Vagy szisztematikusan képeznéd magad? Esetleg csak egy hétvégéd van arra, hogy belekóstolj? Mondjuk az ajánlatainkat!

Négy szintes impróképzés Molnár Levivel

„Az biztos, hogy a hétfő, majd a szerda estéken kilenc óra munka után is energiával telve mentem haza impró után.” /B. Zsófi/

Elfogadni, nyitottnak maradni és közösen építkezni. Levi négy egymásra épülő 8 alkalmas kurzusán mindezt megtapasztalhatják a jelentkezők és imprózni, vagyis játszani tanulhatnak. Na meg ezen keresztül rengeteg dolgot önmagukról és az életről. A következő kurzus 2017. január 30-án indul majd, érdemes figyelni a kiírást a honlapon, ITT, ahol még bővebben olvashattok a tréningről.

Játék, improvizáció 16-20 éveseknek Boldoghy Borival

„…sok új embert ismertem meg és rengeteg új helyzetet tapasztaltam a színpadon, amikben nem tudtam, hogy fogom megállni a helyemet, de végül Bori tanácsaival és a társaim segítségével sikerült könnyen vennem őket…” /T. Hanna/

Van már programod február 4-5-ére? Nincs? Akkor ajánlunk egy nagyon királyat! Boldoghy Bori 16-20 éveseknek szóló impróhétvégéjét azoknak ajánljuk, akik szeretnek csapatban dolgozni, és azoknak, akiknek ez nehezen megy. Azoknak, akiket szeretnének új helyzeteket, új embereket, egy új szemléletmódot megismerni. Akik gátlásosak, és akik extrovertáltak. Egyszóval, mindenkinek, aki szeretne egy jót játszani, és emellett akár még fejlődni is. Bővebben a kurzusról ITT.

Hétvégi impróworkshop Kiskovács Attilával és Harsányi Bencével

„Nem szenvedek már annyira a váratlan (betervezetlen) helyzetektől, sokszor sikerül ösztönösen és jól reagálnom rájuk, növekedett a bátorságom, a kapcsolataimba vetett figyelmem és bizalmam, és jóval élőbbnek érzem magam…” /I. Tamás/

Az impró nem a színinövendékeké vagy az exhibicionistáké. Az improvizáció olyan szemlélet, amelynek segítségével könnyebben tudjuk venni a mindennapi helyzeteket, jobban tudunk figyelni, rugalmasabban tudunk reagálni, és felszabadultabban létezni. Szeretnéd ezt a fejlődést átélni? Akkor Attila és Bence hétvégi impróworkshopján a helyed, ami legközelebb január 28-29-én lesz az Impróban. Dobd el a görcsöket, légy spontán és jelentkezz ITT!

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu