Kelt: 2015. november 20th, péntek Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

Jajj, mit vegyek? Megint törhetem a fejem… Talán egy jó gofrisütőnek vagy fondue-készletnek örülnének? Vagy tavaly is ezt adtam? Irgalmas ég már csak egy hónap és itt a karácsony! Pedig tavaly megfogadtam, hogy nem hagyok semmit az utolsó pillanatra… Ismerősen csengnek ezek a mondatok? Ha eleged van a kenyérpirítóból, a cd-tartóból, a teamécsesekből és igazán kreatív és fenntartható ötletre vágysz, ajándékozz Momentán-élményt és nevetést szeretteidnek karácsonyra és garantált lesz a jókedv 2016-ban is.

Már csak pár hét és az Impróban is indítjuk karácsonyi lemezünket… na persze nem csak a Jingle bellst, hanem számos izgalmas programmal, előadással is várunk benneteket, mely talán segíti ellazítani a felborzolt idegeket és ráhangolni benneteket a karácsonyi készülődésre. Lélekbúvároknak és a pszichológia iránt nyitott nézőinknek előszeretettel ajánlott előadásunk, a Fröccs egy régi klasszikust dolgoz fel, nevezetesen azt, hogy miért mindig karácsonykor borul a bili. Újonnan debütált előadásunk a re:Verze decemberi előadásában igazi karácsonyi dallamokat ígér és persze RögvEstjeinket is belengi az ünnep illata, különösen a két ünnep közötti időszakban… Egyszóval decemberben is érdemes lesz hozzánk ellátogatni.

Nem csak előadásaink miatt érdemes bekukkantani hozzánk az Impróba decemberben, hanem azért is, mert valódi „ajándékbolttá” válunk az ünnepek előtt. Ha unod a sálakat, az orrszőrnyírót, a karácsonyi illatmécseseket és sólámpákat, akkor szuper karácsonyi ötletünk van számodra. Ajándékozz karácsonykor is nevetést családtagjaidnak, barátaidnak, és lepd meg őket egy újévi mosollyal! „Ajándékboltunkban” vásárolhatsz ajándékbónt, mely egészen 2016. júliusáig beváltható bármely Momentán előadásra. A bátrabbak vehetnek oktatást vagy éppen workshopot is, ahol a megajándékozott ki is próbálhatja magát és imprótudását. És ne feledd: a nevetés egészségesebbé, harmonikusabbá teszi az embert, nem beszélve arról, hogy egy élmény karácsonyi ajándékkal egy kicsit teszel a környezeti fenntarthatóságért is.

Várunk téged az IMPRÓ-ban decemberben is!

Jegyvásárlás a Fröccsre december 5-ére (téma: Miért mindig karácsonykor borul a bili?)

Jegyvásárlás a re:Verzére december 1-ére

Jegyvásárlás a RögvEstre a két ünnep közötti időszakra

2 hozzászólás tartozik ide “Megnyílt a Momentán karácsonyi „ajándékboltja””

Bíró Katadecember 17th, 2015 at 20:46

Kedves Társulat!
Szeretnék 5 jegyet ajándékozni egy családnak, bármely előadásra.
Érdeklődnék, hogy miként vagytok nyitva, mikor tudom felvenni a jegyeket, ill. esetleg van-e lehetőség arra, hogy e-mail-en küldjetek egy kupont erről?
Várva válaszotokat, köszönettel!
Bíró Kata

Vadmindecember 18th, 2015 at 00:14

Kedves Kata!
Momentán:bónt személyesen az Impróban lehet vásárolni, minden hétköznap 14:00-18:00 között, előadásnapokon pedig 17:00-21:00 között.

A 3000 Ft-os áron kapható bónokat 2016.07.15-ig tudja az ajándékozott beváltani bármelyik előadásunkra.

Ünnepi nyitvatartás:
2015.12.21. 10:00-21:00 – jegyvásárlás a Momentán Társulat tagjaitól: 14:00-18:00 között
2015.12.22. 10:00-18:00
2015.12.23. zárva tartunk

Címünk: 1066 Budapest, Ó utca 4. IMPRÓ – kreatív töltőállomás

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu