Kelt: 2017. június 21st, szerda Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

A kapolcsi életérzés szerves része a zene, a buli, a szabadsághangulat, és hát hol éljük ezt át, ha nem a fergeteges koncerteken. Nagyon menő, hogy nálunk nyomja majd az ütemet Deniz, a Balkán Fanatik, a Karaván Família, a Creme de la Pop és még Színész Bob is a bandájával. Pörögjetek velünk a dobra meg a basszusra!

Bob és a kutyák – Színész Bob koncertje
Július 22. 16:30
Ütemhangsúlyos rapelés? Szájbőgő? Beatbox? Naná! Mindez Horváth Kristóf Színész Bobtól és bandájától izgalmas improvizációs elemekkel. Vigyázat, rendhagyó koncert!

Karaván Família
Július 23. 18:30
Autentikus cigányzene egy család hangszereiből és hangszálaiból. Népdalok napkelettől napnyugatig Karaván Família stílusban. Milyen, amikor a flamenco, a latin vagy a balkáni zene keveredik az igazi cigányzenével? Ők megmutatják.

Balkan Fanatik
Július 27. 23:00
“Ha te tudnád, amit én, ki babája vagyok én…” – és mindez világzenei alapokon, rapbetéttel: láb nem marad mozdulatlanul, fej nem marad ütemes biccentés nélkül. Az fix, hogy “még az éjjel nem aluszunk egy órát”.

Asaran Earth Trio
Július 28. 16:30
Egy brazil, egy horvát és egy magyar énekelnek egy amerikai népdalt. Ez tényleg világzene. A lányokat a zene szeretete nameg New York City hozta össze, és együtt dolgoznak fel népdalokat a világ minden tájáról.

Deniz
Július 28. 23:00
Deniz az élő példa arra, hogy egy kazincbarcikai lakótelep kisszobájából is el lehet jutni az országos ismertségig. Rapszövegeit egy ország fújja, és mi is együtt tombolunk majd vele a Művészetek Völgye második péntekjén este.

Creme de la Pop
Július 29. 23:00
A banda küldetése, hogy a ‘90-es évek slágereit megmentse a kifakulástól és az elmúlástól. A harcban a swing a fegyverük, aminek alapjaira varázsolják át a jól ismert dallamokat. Álomhajó, A hegyekbe fönn, Mennyország tourist! Bulizzunk énekelve!

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu