Kelt: 2017. május 2nd, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , ,.

Egy francia srác, nyitott légkör, figyelem, oldódás, nevetés. Szippantsd tele te is a tüdődet nemzetközi imprós levegővel a Momentán bázisán! Ha vágyakozva olvastad tudósításainkat a külföldi szerepléseinkről Chicagóról, Barcelonáról vagy Varsóról, akkor van egy jó hírünk! Most te is a részese lehetsz a hangulatnak egy francia tréner workshopján május 27-én, szombaton.

Nem mindennapi esemény, hogy egy külföldi imprótréner tart nálunk olyan workshopot, amely minden érdeklődő számára nyitott. Most itt a lehetőség! Flavien Reppert francia imprós, rendező és színész (a honlapját ITT találjátok) május végén ellátogat hozzánk, és amellett, hogy együtt játszik velünk a Budapest Improv Showban (BIS), egy négyórás tréninget is tart az érdeklődőknek az Impróban. Az angol nyelvtől nehogy megijedjetek, a társalgási szint bőven elég.

Flavien egyébként szintén a nemzetközi imprósokat tömörítő Ohana tagja, mint Molnár Levi és Várady Zsuzsi. 2003 óta játszik saját francia imprócsapatában. A Strasbourgi Konzervatóriumban végzett, és olyan imprónagymesterektől is tanult, mint Patti Stiles vagy Lee White.

Flavien workshopja szól azoknak, akik először kóstolnának bele az impróba és azoknak is, akik már túl vannak egy-két kurzuson. Ebben a négy órában együtt játszunk, nevetünk, valamint tanulunk magunkról és az improvizációról. A játék után lesz a BIS, ahol Flavien együtt játszik majd a társulattal, és amire kedvezményesen válthattok jegyet, ha részt vesztek a tréningen is.

Részletek:
Workshop Flavien Repperttel: május 27., szombat, 13.00 – 17.00
Budapest Improv Show előadás: május 27., szombat, 19.00
A workshop díja: 12.000 Ft
Kedvezményes BIS-belépő a workshop résztvevőinek: 1.500 Ft
Jelentkezés: workshop@momentantarsulat.hu

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu