Kelt: 2017. március 21st, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , , , ,.

Merj hibázni! Figyelj a másikra! Légy nyitott az ötletekre! Fedezd fel a kreativitásodat! – Nagyjából ezek az improvizáció alapelvei. Ja, hogy ezek jól jönnének neked az élet más területén is? Ja, hogy szívesen eltöltenél egy vidám imprós hétvégét anélkül, hogy bárki is cikizne? Ja, hogy 15-19 éves vagy és éppen ráérsz április 8-án és 9-én? Akkor neked szól a Momentán workshopja Boldoghy Borival.

„…sok új embert ismertem meg és rengeteg új helyzetet tapasztaltam a színpadon, amikben
nem tudtam, hogy fogom megállni a helyemet, de végül Bori tanácsaival és a társaim segítségével sikerült könnyen vennem őket…” mondta kérdésünkre Hanna, aki részt vett már kamaszoknak szóló hétvégi kurzusunkon.

Boldoghy Bori impróhétvégéje azoknak szól, akik szeretnek csapatban dolgozni, és azoknak, akiknek ez nehezen megy. Azoknak, akik szeretnének új helyzeteket, új embereket, egy új szemléletmódot megismerni. Akik gátlásosak és akik extrovertáltak. Egyszóval mindenkinek, aki szeretne egy jót játszani és emellett akár még fejlődni is.

Neked van már programod április 8-9-ére? Nincs? Még kiadó pár hely, csapj le rá gyorsan és imprózz tele velünk egy hétvégét! Bővebben ITT olvashatsz a workshopról.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu