Kelt: 2017. február 8th, szerda Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , ,.

Előadásokat játszunk, vállalati tréningeket tartunk ééééés tanítunk is! Az évek során több száz ember fordult meg imprókurzusainkon, legyen szó az egyéves képzésről vagy a hétvégi impróworkshopról. Vannak a tanítványaink között olyanok, akiknek az egy év elvégzése után sem volt kedve abbahagyni a játékot, ezért minden héten összegyűlnek az Ó utcában és együtt játszanak, fejlődnek és építik saját magukat. Ők az ImpróKlub. Március 1-jén meg is mutatják magukat a színpadon.

“Az impró varázslat: egy mozdulatból vagy egy mondatból egy egész világ épül.” – ezt mondja Dorottya, és körülbelül minden ImpróKlub-tag, aki szerda estéit hétről-hétre a közös játéknak szenteli. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több embernek adjuk át az improvizáció szeretetét, és hogy egy igazi önszerveződő csoport alakult nálunk. Energiát és időt nem sajnálva már részben önmaguknak tartják a foglalkozásokat, így nemcsak az impróban, hanem a csoportvezetésben is gyakorlatot szereznek.

Akár hiszitek, akár nem, közöttük is van olyan, aki azt mondta még a legelején, hogy „az, amit a társulattól a színpadon látok, nekem tutira nem menne”. És most? Ez a harminc ember közönség előtt, lelkesen valósítja meg önmagát a Momentán bázisán.

Fontosnak tartjuk a közösségépítést. Hogy ezt az improvizációval tudjuk elérni, külön öröm. Képzéseinkre bárkit szívesen várunk, aki kedvet érez magában a játékhoz. ITT találhatóak a lehetőségek.

És hogy hova lehet eljutni a lelkesedéssel és a kitartással? Az ImpróKlub előadásán kiderül.
Megnéznétek őket? ITT tudtok jegyet venni.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu