Kelt: 2017. március 1st, szerda Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

Végy egy deci pszichológiát és dúsítsd fel két deci játékkal. Ez a speckó Momentán-fröccs receptje. Humorral és önreflexióval fogyasztva kiváló lélekmelegítő, amit a mindennapokba is magunkkal vihetünk. Március 25-én arról játszunk, hogyan szeressük őket jól ebben a megváltozott állapotban.

Előbb-utóbb mindannyiunk életében eljön az az idő, amikor szüleink, akik azelőtt védtek, tanítottak, nyugtattak minket, már nem ugyanúgy működnek. Hogy lehet ezt jól viselni? Hogy lehet kreatívan, szeretettel, könnyeden velük lenni? A márciusi Fröccsben őszintén, de humorral imprózunk és beszélgetünk F. Várkonyi Zsuzsa pszichológussal öregségről, változó szerepekről és második gyerekkorról.

Az előadásban a téma mindig más, de a módszer közös: a közönség ötletei alapján játszunk el jellegzetes mindennapi élethelyzeteket, mutatunk be alternatív viselkedési formákat, járjuk végig egy-egy helyzet többféle kimenetét és próbáljuk meg kideríteni, hol gyökereznek a rosszul működő viselkedési mintáink. Mi imprózunk, a pszichológusunk szakért, a közönség pedig saját magát és az ötleteit adja az estéhez, így írjuk közösen a soha meg nem ismételhető előadást.

Jelszavak: nyitottság, mélység, empátia és humor!

A március 25-i előadásra ITT kaphatóak jegyek.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu