Kelt: 2017. május 23rd, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , ,.

Mi is alig hisszük el, de ez már a harmadik alkalom, hogy saját udvarral várunk titeket a Művészetek Völgyében és impróval töltjük meg Kapolcsot: budapesti repertoárunk jól ismert darabjai mellett kifejezetten a fesztiválközönségnek szánt programokkal és szuper koncertekkel is várunk titeket! Írjátok be a dátumot a naptárba: július 21-30.

Ha Budapest felől érkeztek, akkor a templom után, de még a Folk Udvar előtt a jobb oldalon találjátok a Momentán bázisát Kapolcson. Nem lesz nehéz észrevenni, mert hála az égnek általában sokan vannak a programjainkon. Egy gyors karszalagcsekkolás a biztonságiaktól és máris benne vagytok a tutiban. Mondjuk, mivel várunk titeket:

Tavalyelőtt éppen Kapolcson debütált a Főhős című előadásunk, amelyen ismert közéleti személyek életével játszunk. Annyira bevált, hogy azóta is havi rendszerességgel láthattátok az Impróban, nyáron pedig még nagyobb dózisban adagoljuk nektek a főhősöket. Alig tíz nap alatt négyen is megfordulnak a színpadon: Dolák-Saly Róbert humorista, Kepes András író, újságíró, Ganxta Zolee rapper, előadóművész és Kondor László világhírű fotós (Luciano Pavarottit, Margaret Thatchert és Frank Sinatrát is fotózta), aki egyébként kapolcsi udvarszomszédunk is egyben.

Tavaly izgulhattátok végig velünk először az Éjjel-nappal Momentánt, Magyarország első folytatásos improvizációs szappanoperáját. Idén is várunk titeket a Művészetek Völgye minden napján 15.00-kor egy új résszel, ráadásul a helyszínt, a karaktereket és a cselekményt is a ti ötleteitek alapján alkotjuk majd meg. Ne aggódjatok, ha lemaradtatok egy-két részről, mert mindig felidézzük az előző részek tartalmát, szóval bármikor csatlakozhattok a sztorihoz, amit együtt hozzuk létre ármánnyal, szerelemmel, intrikával és sok nevetéssel.

Nincs Kapolcs premierek nélkül sem! Idén ott láthatjátok először a Lev&te című előadásunkat, amiben Molnár Levente minden alkalommal egy ismert színésszel imprózik együtt. A Művészetek Völgyében Nagy Zsolttal mutatja be ezt a kétszemélyes impróshow-t. Sokan hiányoltátok a filmes műfajokat feldolgozó előadásunkat is, ezért bemutatjuk a Rendezői Változat című stílusjátékot, amiben a filmé lesz a főszerep. Legyen krimi, szappanopera vagy romantikus vígjáték, mi felforgatjuk a színpadra.

Láttatok már maratonfutót beérni a célba? Na, kábé mi is úgy nézünk majd ki az ImpróMaraton után, ahol kifulladásig imprózunk nektek. Az új előadás lényege a nevében rejlik: addig imprózunk, amíg bírjuk, és ameddig a közönségnek ötlete van.

Workshopjainkra is gyertek el, itt ugyanis ti magatok kóstolhattok bele az improvizációba. És persze a gyerekekről sem feledkezünk meg: várunk Családi RögvEsttel, Búgócsiga Zenede gyerekkoncerttel, Jocó bácsival közös Iskolaszínházzal, valamint improvizációs játékokkal is.

Este koncertek! Bulizzunk együtt a Balkan Fanatikra, táncoljunk a Karaván Familiára, csápoljunk DENIZre, és tomboljunk a ‘90-es évek nagy slágereire a Creme de la Pop előadásában!

A részletes program ITT olvasható!

Ott találkozunk!

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu