Kelt: 2017. június 19th, hétfő Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , , , , , ,.

Jöhet egy gyerekkori történet Ganxsta Zoleetól? Ifjúkori szerelem (vagy szelerem?) Dolák-Saly Róberttől? Külföldi kalandok Kepes Andrástól? Esetleg egy sztori a Pavarotti-fotózásról Kondor Lászlótól? Mi már nagyon várjuk, hogy megismerhessük a kapolcsi Főhőseinket! Kövesd a rétesszagot és te is megtalálhatod őket az udvarunkban a nyár művészeti fesztiválján!

Négy nap alatt négy ismert közéleti szereplőt is vendégül látunk majd a Művészetek Völgyében, és bizony hagyni fogják, hogy az életükkel játsszunk. Főhős című előadásunkat eddig is nagyon szerettétek, tavaly tömve volt a mi barátságos udvarunk, amikor Mácsai Pálék családi ebédjét vagy Sena szüleinek megismerkedését impróztuk nektek a színpadra.

Idén Dolák-Saly Róberttel kezdjük a sort, és kísérletet teszünk arra, hogy komoly gondolatairól és vágyairól is kérdezzük őt, az ország Boborjánját. A következő napon Kepes András író, újságíró lesz a vendégünk, akit egészen biztosan kérdezni fogunk arról, milyen egy hatgyermekes világutazó élete. Őt követi Ganxsta Zolee, a szabadszájú rapper: ha érdekel titeket, milyen lehetett a gyerekkora, vagy hogy hogyan érzi magát a bőrében művészileg vagy éppen magánemberként, akkor nálunk a helyetek. Végül Kondor Lászlót bírjuk szóra, aki olyan személyiségeket fotózott, mint Luciano Pavarotti, Margaret Thatcher vagy Frank Sinatra, de nem kevésbé ismertek a vietnámi háborúban készült fényképei sem.

Vegyétek elő a szupererőtöket, a kíváncsiságot és repüljetek Főhőseinkkel együtt az ő univerzumukban!

Dolák-Saly Róbert – július 25., 19.00
Kepes András – július 26., 17.00
Ganxsta Zolee – július 27., 19.00
Kondor László- július 28., 21.00

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu