Kelt: 2017. május 2nd, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

Nem tudhatom, hogy másnak mi a vágya, nekünk a kreatív írás és az impró találkozása! Talpra magyar! Be az Impróba! Álljatok meg velünk egy-két keresett szóra! Versekre játszunk nektek Lackfi Jánossal, osszátok meg a nagy hírt másokkal. Már egy hete csak a mamára meg arra gondolunk, hogy május 26-án majd rímekre tombolunk. Hogy rettenetes, elhiszem. De így igaz. Nem csak ez, a többi szöveg is elég pimasz.

A mi botcsinálta rímeinknél sokkal jobbakat hallhattok, amikor május végén a költészet találkozik az impróval! A decemberi sikeres előadás után ismét megrendezzük a Szószórót, ahol azokra a szövegekre imprózunk, amelyek Lackfi János kreatív írás kurzusain születtek. Az est moderátora maga Lackfi János lesz.

A tapasztalt íróktól a teljesen kezdő tollforgatókig már több százan vettek részt Lackfi kreatív írás óráin, és nem félnek megmutatni, mire jutottak. Mi pedig nem félünk játszani a szövegekre egy jót. Rímek, ritmusok, prózai és verses alkotások, mi mindenevők vagyunk. Te is? Akkor nálunk a helyed! ITT tudsz jegyet venni!

És hogy ízelítőt adjunk, itt van egy versrészlet a legutóbbi előadásunkról Nagy Izabella tollából:

“Egy férfi kéne nékem, ebédre
húslevest főzne, mikor fáj a torok
elmosogatna főzés után, evés után, maga után
Egy férfi kéne nékem, bármikor
kitalálná összes nyavalyám,
mikor igent mondok, s azt gondolom, talán
vagy nemet, pedig igent akarok
…azt hiszem inkább egy nő kéne nékem.”

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu