Kelt: 2017. április 11th, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , ,.

brightonfringeBrightonba utazik a re:Verze előadásunk! Pirisi Laci, a Momentán zenenagymestere és az aranyhangú Szőke Szandra május elején a pezsgő művészeti életéről és felszabadult hangulatáról ismert brit városban kápráztatja el a közönséget a Brighton Fringe fesztiválon. Téged is érdekelnek a kreatívan variált dallamok és szövegek? Hogy hogyan lesz a te mindennap használt tárgyadból hangszer? Az Impróban is megnézheted az előadást április végén.

A Brighton Fringe fesztivál Anglia legnagyobb művészeti fesztiválja. Egy hónapon keresztül a legkülönbözőbb művészeti területekről és a világ minden részéről érkeznek alkotók, hogy megmutassák magukat és élményt varázsoljanak a közönség napjaiba. A re:Verzével a Momentán is felfesti magát a fesztivál művészi palettájára.

„Brighton liberális és felszabadult hangulatú város, a fesztivál pedig nagyon népszerű. Imprótársulatok általában megtalálhatóak a Brighton Fringe repertoárján, de az a fajta zenés impró, amit mi csinálunk, kuriózumnak számít. Jó rezgések vannak az egész fesztivál körül, már nagyon várjuk, és kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz” – mondja Pirisi Laci, és hozzáteszi, hogy nagyszerű kihívás a produkció számára, hogy brit dallamokkal brit problémákra kell reflektálniuk.

A fesztivál május 5. és június 4. között várja a művészetre szomjazókat, Laci és Szandra pedig május 9-én és 10-én lép majd színpadra a re:Verzével.

A magyar közönség persze addig sem marad izgalmas dallam- és szövegpárosítás nélkül. A következő re:Verze április 27-én lesz az Impróban, jegyeket ITT lehet venni.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu