Kelt: 2017. március 21st, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: ,.

Nektek mi jut először eszetekbe Lakatos Márkról? Extravagáns? Divatdiktátor? Tudtátok róla, hogy az ELTE jogi karára is járt, hogy Madridban idegenforgalmat tanult és hogy a stylistság mellett show-rendezőként is dolgozik, sőt, ő a Stílus magazin művészeti vezetője? Gyertek el az Impróba április 7-én, és egy garantáltan stílusos Főhősben kérdezzétek meg tőle, amire még kíváncsiak vagytok!

Főhős című előadásunkba  mindig meghívunk egy ismert közéleti szereplőt, akinek aztán az életével játszunk. Persze ezt nem kell szó szerint érteni: olyan imprójeleneteket teszünk a színpadra, amelyeket az éppen aktuális főhősünk élete inspirál. Volt már vendégünk D. Tóth Kriszta, Mácsai Pál, Geszti Péter és Al Ghaoui Hesna is.

Az április 7-i Főhősben Bódy Gergő Lakatos Márkot kérdezi majd az életéről, a társulat tagjai pedig a hallottakból inspirálódva  rögtönöznek jeleneteket az Impró színpadán. Amire készüljetek: drámák, örömök, titkok és vágyak interjúban és imprójelenetekben; interaktivitás, játékos és olykor húsbavágó kérdések, izgalmas és fontos válaszok.

Érdekel Magyarország legismertebb stylistja? Jegyek ITT kaphatók.

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu