Kelt: 2017. május 23rd, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , ,.

Kíváncsi vagy rá, hogyan franciázunk egy angollal? Őőő… Vagyis, hogy hogyan angolozunk egy franciával? Beszélsz egy kicsit angolul és van kedved egy igazi nemzetközi hangulatú impróelőadáshoz? Május 27-én együtt játszunk Flav barátunkkal, aki Franciaországból érkezik hozzánk, és amellett, hogy este velünk imprózik a ti ötleteitekre, nyitott workshopot is tart, amire bárki jelentkezhet.

Amerikai kulturális attasé, szír menekült, holland turista, szlovén imprós, magyar színházkedvelő. A közös bennük: mind megfordultak már a Budapest Improv Show (BIS) című előadásunkon, amelyet igazi nemzetközi hangulatban angolul játszunk, de korántsem perfekt angoloknak. Ezúttal egy különleges előadással készülünk nektek, hiszen velünk játszik egy francia imprós barátunk, Flavien Reppert is.

Bátran mondhatjuk, hogy a nemzetközi nyitottság már hagyomány a Momentánnál. Amellett, hogy ellátogatunk különböző külföldi workshopokra, mi is meghívunk nemzetközileg ismert és elismert trénereket és imprós barátokat, hogy velünk osztozzanak az improvizáció örömében. Az impró is olyan kicsit, mint a zene, átível nyelven, téren és időn, mi pedig ezekben az előadásokban éppen azt keressük, hogyan tudjuk külföldi barátainkkal közösen megteremteni a csodát.

A május 27-i előadásunk szól azoknak, akik még soha nem láttak impróelőadást és szól azoknak is, akik már túl vannak néhány RögvEsten vagy Mozaikon. Szól időseknek és fiataloknak, magyaroknak és külföldieknek, könyvelőknek, villanyszerelőknek és színészeknek. Mindenkinek, aki egy jót szórakozna velünk, na meg persze rajtunk.

Részletek:
Budapest Improv Show előadás: május 27., szombat, 19.00
Workshop Flavien Repperttel: május 27., szombat, 13.00 – 17.00
A workshop díja: 12.000 Ft
Kedvezményes BIS-belépő a workshop résztvevőinek: 1.500 Ft
Bővebben a workshopról: ITT
Jelentkezés: workshop@momentantarsulat.hu

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu