Kelt: 2017. szeptember 19th, kedd Szerző: Momentán Társulat Kategória: Aktuális hírek Cimkék: , ,.

Zenés szeptemberi horoszkóp, házilag elkészíthető hangszerek és meglepő effektek a re:Verze bájos és energikus párosától! Pirisi Laci és Szőke Szandra több mint 120 kreatív zenei Facebook-poszttal örvendeztetett meg benneteket 120 nap alatt. Október 13-án zenés előadásunkban, a re:Verzében is tetten érhetitek őket, ahogyan a legfurább tárgyakból és szövegekből impróznak muzsikát pillanatok alatt.

Legyen az a zöldborsóleves receptje, egy nejlonzacskó vagy a Twin Peaks, a re:Verze megálmodói egészen biztosan zenét csinálnak belőle valahogyan, mint például ebben a videóban, ahol a június 3-i időjárást énekelték meg:
https://www.facebook.com/reverzepage/videos/1883615565227232/

A Színházak Éjszakáján teltházzal játszották a srácok az előadást, és a következő évadban is a húrok közé csapnak, például pont október 13-án, pénteken. Az előadásból biztosan nem fog hiányozni a babonára való utalás, és ki tudja, akár még a ti fekete macskás esernyőtök/fülbevalótok/tollatok is hangszerré változhat az este folyamán.

A páros temérdek Facebookos aktivitással is megörvendezteti a nézőket. Van összefoglaló dal a Trónok harca 6. évadáról, borongós és megbánós hangulatú zene a másnaposságról, sőt akár azt is megnézhetitek, hogyan néz ki Szandra vicces zongoratakarója. ITT szemezgessetek belőlük, amíg október 13-án nem találkozunk az Impróban! És nézzétek meg Szandra és a kávéfőző duettjét is:
https://www.facebook.com/reverzepage/videos/1890930481162407

Szólj hozzá!


*


Design & stratégia: www.cyberdurer.hu