Improvizációs előadások

 

REFERENCIÁK     RIDER     HAZAI PÁLYÁN

RögvEst
A Momentán klasszikussá vált impró-showját egyaránt ajánljuk cégeknek, rendezvényszervezőknek és iskoláknak. A felszabadult színházi előadást a közönség alakítja. Nincs megírt szöveg, nincsenek beépített poénok. Minden jelenet a nézők ötletei alapján születik meg és ezáltal valódi, egyedi élménnyé válik. Rövid, pörgős jelenetek, tele fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Garantált kikapcsolódás.

Ütközet
Egy előadás tele adrenalinnal. Az Ütközetben a társulat két csapatra szakadva improvizál. Verbális pankráció a színpadon, küzdelem a nézők kegyeiért. Az utolsó ötletig. Cégeknek, ahol fontos a versenyszellem, a küzdelem és a kreativitás.

Mini Interaktív
Zenés családi mesejátékunkat az 5-10 éves korosztálynak és szüleiknek ajánljuk. A Momentán improvizált előadásain a gyerekek választják ki, hogy ki legyen aznap a főhős, és ki legyen a „főgonosz”, így lesznek nemcsak nézők, hanem írók és résztvevők is. Egy csodákkal teli előadás családi napokra, Mikulás-programra, vagy gyereknapi rendezvényre.

Különleges rendezvényekhez ajánljuk:

Fröccs
A Fröccsön elmerülünk a psziché bugyraiban. Interaktív lélekbúvárkodás, avagy szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – pszichológus szakértővel.

Előadásaink:

  • könnyedén és szellemesen tudnak illeszkedni egy adott rendezvény tematikájához (pl. western, retró, jövő, ügyfélközpontúság, új céges értékrend, kitűzött célok)
  • színesítik és oldják a szárazabb programpontokat, prezentációkat
  • alkalmasak új témák, struktúrák, kommunikációs irányok bevezetésére
  • egyszerre szórakoztatnak és inspirálnak

Hívd el a Momentánt rendezvényedre – mi elhívjuk a rendezvényt saját színházunkba!

RÖGVEST AZ IMPRÓBAN
Egy kreatív csapat, egy szórakoztató, megismételhetetlen előadás, egy hangulatos színház és egy vagány, stílusos klub – mindez egy helyen, egy időben.

Hívd el rendezvényedre a Momentán Rögvest című improvizációs estjét, és helyszínül válaszd az IMPRÓt: most 50% kedvezményt kapsz a helyszín bérleti díjából!

Kapcsolat:

Rosta Sára 06 30 478 5109
momentan@momentantarsulat.hu

Design & stratégia: www.cyberdurer.hu